Kiekebroek bestaat sinds 2016. Het is ontstaan uit een zoektocht naar toffe kleertjes, voor het eerste zoontje van Jody van de Wetering. Jody is eigenaresse van Kiekebroek, en werkt sindsdien hard aan haar eigen onderneming. Inmiddels met een heel team, en is nog steeds elke dag blij met haar keuze om deze stap te zetten.

Jody zocht stoere babykleertjes, passend bij haar eigen smaak. En die eigen stijl, werd al snel opgepikt door andere mama’s. In haar omgeving kreeg ze steeds vaker de vraag of ze dat ene toffe broekje ook kon maken voor andere kinderen. Dit was de aanleiding voor het starten met de verkoop van deze eerste items via social media, en later ontwikkelde dat zich verder naar haar eigen webshop.

Kiekebroek heeft ondertussen een groot aantal vaste klanten, die ieder seizoen weer verrast worden met een eigen ontworpen collectie. Jody ontwerpt al haar kleding zelf, zoekt de daarbij passende stoffen zelf uit en verwerkt deze met haar team tot alle items.

Kiekebroek kent naast de online verkoop via haar webshop, ook een groot aantal verkooppunten. Daarnaast neemt Jody nog steeds speciale verzoekjes voor die ene (grotere) maat of speciale stof in behandeling. Heb je interesse om Kiekebroek ook in jouw winkel neer te leggen, of heb je dat ene speciale verzoekje? Neem gerust contact via info@kiekebroek.nl.

Om jullie elke dag op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen, kun je ons het beste volgen op Instagram & Facebook. Hier delen wij actief al het leuke nieuws vanuit Kiekebroek! 

© 2020 - 2021 Kiekebroek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel