Kiekebroek bestaat sinds 2016. Het is ontstaan uit een zoektocht naar toffe (baby)kleertjes. Ze keek voldoende rond, maar vond niets waar ze echt happy van werd en besloot zelf aan de slag te gaan. Ondertussen is Jody eigenaresse van haar eigen onderneming Kiekebroek en werkt sinds deze zoektocht iedere dag in haar bedrijf. Niet meer alleen, maar met een heel team. Een slimme stap, waarvan ze nog steeds iedere dag heel blij wordt.

Jody zocht dus naar babykleertjes passend bij haar eigen smaak. Eerst voor haar zoontje, maar later ook voor haar dochter. Nadat ze besloot deze zelf te gaan maken, ontwikkelde zich hierbij een eigen stijl die al snel werd opgepikt door andere mama’s. In haar omgeving kreeg ze steeds vaker de vraag of ze dat ene toffe broekje of jurkje ook kon maken voor andere kinderen. Dit was de aanleiding voor het starten met de verkoop van de eerste items via social media, vervolgd door een professionele webshop.

Kiekebroek heeft ondertussen een groot aantal vaste klanten, die ieder seizoen weer verrast worden met een eigen ontworpen collectie. Jody ontwerpt al haar kleding zelf, zoekt de daarbij passende stoffen zelf uit en verwerkt deze met haar team tot alle items.

Kiekebroek kent naast de online verkoop via haar webshop, ook een groot aantal verkooppunten. Daarnaast neemt Jody nog steeds speciale verzoekjes voor die ene (grotere) maat of speciale stof in behandeling. Heb je interesse om Kiekebroek ook in jouw winkel neer te leggen, of heb je dat ene speciale verzoekje? Neem gerust contact via info@kiekebroek.nl.

Om jullie elke dag op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen, kun je ons het beste volgen op Instagram & Facebook. Hier delen wij actief al het leuke nieuws vanuit Kiekebroek!

© 2020 - 2024 Kiekebroek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel