Betalingen: 

Betalingen bij Kiekebroek Baby- en Kinderkleding worden afgehandeld door Mollie B.V. in samenwerking met iDeal - Sofort - KBC - Belfius - Bancontact. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. Zodra de betaling in goede orde is ontvangen, nemen wij uw bestelling in ontvangst.

Verzending:

Alle producten worden met de hand gemaakt, waardoor de levertijd maximaal 3 weken is. Soms kan het door drukkere tijden wat langer duren, dit proberen wij dan altijd duidelijk aan te geven. Sommige artikelen houden wij op voorraad, waardoor het sneller verzonden wordt. Heeft u een spoed bestelling voor bijvoorbeeld een kraamcadeau, dan kunt u altijd persoonlijk contact met ons opnemen, zodat wij kunnen kijken wat we kunnen betekenen voor u. 

Verzendkosten:

Verzendkosten worden aan het eind van de bestelling automatisch berekend, aan de hand van gewicht en verzendadres. Verzendkosten zijn gratis vanaf €75,- euro. U kunt ook kiezen voor optie van gratis afhalen, dan ontvangt u een bericht wanneer de bestelling gereed is.

 

Retourneren/ruilen:

Mocht er onverhoopt iets zijn met uw product(en) waardoor u niet tevreden bent, kunt u het product binnen 14 dagen na ontvangst retourneren of ruilen, met uitzondering van speciaal op maat gemaakte producten. Stuur binnen 14 dagen na ontvangst een email naar kiekebroek@gmail.com met daarin vermeld: uw naam, adresgegevens, factuurnummer en een korte omschrijving van het product/de producten. Product(en) graag ongebruikt terugsturen (kleding bij uw kind passen is uiteraard geen probleem). Binnen 3 werkdagen na ontvangst van het product/de producten wordt het factuurbedrag exclusief de verzendkosten terug gestort. Pak voor alle zekerheid het product/de producten goed in, zodat onvoorziene schade door transport zoveel mogelijk voorkomen wordt. Bij het kwijtraken en/of beschadigen van uw pakketje kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden. De verzendkosten zijn voor u zelf.

Let op! Sale items mogen niet geruild of geretourneerd worden!

 

© 2020 - 2024 Kiekebroek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel